rol golfkarton

Golfkarton

Golfkarton / ribbelkarton / karton op de rol

Golfkarton is de meest gebruikte transportverpakking in Europa. En met reden, want golfkarton is goedkoop, licht en toch sterk. Golfkarton op de rol biedt dan ook beste bescherming om bijvoorbeeld meubels en/of grote apparaten mee in te pakken. Golfkarton is erg flexibel een daardoor prima om iets mee in te wikkelen. Door de ribbels in het golfkarton is het prima bestand tegen druk en blijft gemakkelijk op zijn plaats. Zeker i.c.m. wikkelfolie geeft golfkarton een op en top bescherming.  Golfkarton is met elk afbreek mesje gemakkelijk op maat te snijden. Golfkarton is 100 % recyclebaar en daardoor een milieuvriendelijk product.

Golfkarton is 2-laags enkelzijdig verlijmd golfpapier. Een golflaag met de ribbels en een ruglaag die glad is. Golfkarton is haaks op de richting van de ribbels erg sterk en biedt daardoor grote bescherming. Golfkarton / ribbelkarton bij ons per rol of per meter verkrijgbaar.

Samenvattend;

·         golfkarton is goedkoop en licht in gebruik, u bespaart op de verzendkosten.

·         golfkarton biedt door de ribbels prima bescherming, ook bij zwaardere objecten.

·         golfkarton is eenvoudig te verwerken.

·         golfkarton is 100% recyclebaar.

Golfkarton per rol

Vanaf
Golfkarton / ribbelkarton op de rol degelijke 70 grams kwaliteit. Altijd een 70 grams kwaliteit en naar uw wens te bestellen in de breedte van 50 of 75 of 100 cm breed met 70 meter op de rol.
    Délai de livraison:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Ajouter au panier