Ajouter au panier
  • Description

Zwembad noppenfolie, zomerzeil. Pool bubbel op maat gemaakt voor de meest gangbare Intex - Bestway zwembadjes. U koopt bij ons beste kwaliteit zeil in een dik 500 micron dikte - geo bubbel type. Kleur donkerblauw!

Onze prijzen inclusief btw. Uit voorraad verzonden.

Zwembad afdekking voor uw (intex) zwembadje.

Zwembad noppenfolie

Bestel hier zwembad noppenfolie. Bij noppenfolie-online leveren wij uit eigen voorraad de 500 micron blauw/transparante zwembad noppenfolie in een Geo bubbel uitvoering! Dit is kwalitatief beste zwembad zeil en gaat jarenlang mee. De 500 micron dikte zorgt voor betere isolatie waardoor meer en langer de temperatuur in water wordt behouden.

De zwembad noppenfolie is UV gestabiliseerd naar de Noord-Europese vereisten, alg en chloorbestendig. Zwembad noppenfolie is een goedkope, doch efficiënte manier om uw zwem seizoen te verlengen en om kosten te besparen wanneer u uw water verwarmt.

Om de levensduur het dit zwembad noppenfolie te verlengen is het belangrijk dat de noppenfolie donker - in de schaduw ligt wanneer deze van het water af is.

Stuurt u een mail (info@packingsupport.be) met maatvoering voor een prijs op maat met omzooming en ringen, elke vorm mogelijk, diameters, ovaal, rechthoeken ook met romeinse trap.

Breedte maten en prijzen; uiteraard wordt de bestelde lengte meters u als één stuk toegezonden.

Van de rol in 200 - 300 breedte.

Maatwerk; 200 cm * 300 cm Intex bad

Maatwerk; 200 cm * 400 cm Bestway of Intex bad

Onze prijzen inclusief de btw!

Uit voorraad leverbaar. U kunt ook op afspraak afhalen aan ons magazijn.