noppenfolie antwerpen

Volle rol noppenfolie

Volle rol noppenfolie goedkoop en met gratis verzending.

Noppenfolie ook wel genoemde bubbelfolie of luchtkussen folie is één van de meest toegepaste beschermingsproducten in de verpakkingsindustrie. Noppenfolie is een luchtkussenfolie / noppenfolie die bestaat uit luchtnoppen, die gevormd zijn tussen twee of meer polyethyleen foliën. Deze luchtnoppen verzekeren een maximale bescherming tijdens het verzenden van uw goederen.

Toepassing van Noppenfolie.
Noppenfolie is één van de meest gebruikte verpakking- bescherming materialen. Dankzij de hoge beschermingswaarde en de flexibiliteit van noppenfolie is het voor vele toepassingen te gebruiken. Met name in de meubelindustrie, overige hout-bewerkende industrieën, verzending en verhuizingen wordt luchtkussenfolie veelvuldig als verpakkingsmateriaal toegepast. Maar ook voor metaal en kunststof is de luchtkussenfolie uitstekend toepasbaar.

Kwaliteits Noppenfolie

Wij leveren uitsluitend nylon versterkte luchtkussenfolie. De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium. Voordelen minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Ontworpen voor breekbare of zware producten die een lange bewaar- en verzend tijd hebben. Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van cogeëxtrudeerd nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht. 
Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels.
2-laags dik, 10 mm (= diameter van de noppen) en leverbaar in twee diktes te weten 60 micron, maar stelt u zwaardere eisen bijvoorbeeld in de atelier -, kunst en museumwereld dan bevelen wij de 80 micron dikte aan.

Ook uit voorraad leverbaar noppenfolie gelamineerd met PE schuim, hét beschermingsproduct in de kunstwereld.

Eigenschappen:

·         schokbestendig en stoot absorberend.

·         licht en economisch.

·         praktisch en eenvoudig inzetbaar dankzij zijn soepelheid.

·         geschikt voor levensmiddelen.

·         chemisch inert.

·         licht- en waterdicht.

·         Transparant.

·         100 % recyclebaar en reukloos.

·         schimmel- en vochtbestendig.

Uit voorraad!

Rol noppenfolie

Noppenfolie per volle rol á 100 meter lengte in vele breedte maten uit voorraad te bestellen. Levering uit ruime eigen voorraad!
Vanaf

80 micron noppenfolie

Tevens leverbaar versterkte 80 micron dik noppenfolie. Perfect voor ateliers en galerieën.
Vanaf

Noppenfolie + PE schuim

Noppenfolie met gelamineerd PE schuim. Extra bescherming! Een combinatie van noppenfolie en foam in 1 product.
Rol 60 m²

Eurowrap folie

Noppenfolie met een sterke vliescoating, speciaal voor inpakken van uw meubelen voor (overzeese) verhuizingen. Extra sterk en beschermend.

Rol 120 cm X 50 M lengte.

Levertijd:Voor 13:00 bestelt volgende werkdag in huis
Bestel