doos wikkelfolie transparant

Wikkelfolie

Wikkelfolie / handwikkelfolie / rekfolie / stretchfolie / rekwikkelfolie goedkoop

Handwikkelfolie / Rekwikkelfolie / rekfolie / wikkelfolie / stretchfolie / handy wrap folie / bundelfolie / mini rollen wikkelfolie

Handwikkelfolie
Handwikkelfolie is een rekwikkelfolie met 300 meters op een rol. Bij  Packing Support Benelux kunt u reeds terecht vanaf 1 rol rekfolie tot en met volle pallets. Altijd uit eigen voorraad en eigen productie! Onze wikkelfolie is te gebruiken met de hand of een daarvoor bestemde dispenser.  Deze wikkelfolie heeft als eigenschap de goederen of dozen bij elkaar te houden waardoor de producten ook beschermd worden tijdens transport van A naar B. De rek folie ook ideaal te gebruiken voor uw verhuizing. Ideaal om meubelen in te sealen.

Toepassing wikkelfolie
De Handwikkelfolie wordt het meest gebruikt om uw product of pallet te stabiliseren en te beschermen tegen stof en beschadiging. De wikkelfolie wordt met de hand rond de pallet gewikkeld. Dit kan desgewenst ook met een foliedispenser. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in een robuuste metalen uitvoering met rem of een budget kunststof uitvoering.

De rekwikkelfolie is bij ons verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten met dikte van 17, 20 en 23 micron. De breedte is  50 cm met een lengte van 300 meter gegarandeerd. Altijd uit eigen productie en voorraad. Goedkoop per doos. Grootverbruikers vragen een prijs op per email naar; info@packingsupport.be

Voor verhuizingen is de handwikkelfolie tevens een ideaal product. U kunt hierbij denken aan het inwikkelen van meubelstukken voor het transport. De meubelstukken krijgen stabiliteit door de wikkelfolie. Het grote voordeel van handmatige verwerking van wikkelfolie is de flexibele inzetbaarheid. In combinatie met noppenfolie geeft u extra stevigheid en bescherming aan het product. Vooral de verbindingen van het meubelstuk hebben baat bij deze stabiliteit.

Handy wrap folie
Handy wrap folie ook wel genoemde rekfolie mini rol of bundelfolie. Eveneens in ons assortiment in een sterke 20 my dikte uitvoering. Bundelfolie wordt veelal gebruikt om kleinere artikelen samen te bundelen c.q. in te pakken en te beschermen. Profiteer van ons aantrekkelijke staffelkorting tot 20% korting bij afname van een overdoos à 24 rollen.

Wij leveren standaard rollen wikkelfolie, met een maximale rek van 150%. Wij bevelen het gebruik van een folie dispenser aangezien de wikkelfolie met menselijke kracht moet worden uitgerekt. Wat betreft de dispenser hebben we voor elk budget / mate van gebruik een geschikt dispenser. Wikkelen blijft echter relatief zwaar werk, wanneer u van de optimale rekeigenschappen van de standaard rekwikkelfolie gebruik wilt maken.

Vanaf

Wikkelfolie per rol

Handwikkelfolie / sealfolie / handrollen stretchfolie / rekfolie /wikkelfolie goedkoop. Per rol te bestellen in alle kleuren en diktes
Levertijd:Voor 13:00 dezelfde werkdag verzonden
Vanaf

Handwikkelfolie per doos

Handwikkelfolie / omwikkelfolie / handrollen stretchfolie / sealfolie /  rekwikkelfolie / rekfolie goedkoop.

Per doos à 6 of 9 rollen. Ook mix dozen in kleur!

Levertijd:Voor 13:00 dezelfde werkdag verzonden
Vanaf

Dispensers

Dispensers t.b.v de handwikkelfolie.
Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Vanaf

Handy wrap

Handy wrap / bundelfolie / mini rollen wikkelfolie per rol of goedkoop per doos te bestellen! Uit voorraad.

Met staffelkorting!

Levertijd:Voor 13:00 dezelfde werkdag verzonden
Met korting!

20 cm brede sealfolie rollen

Handwikkelfolie in de aanbieding, extra goedkoop!

OP = OP

Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden