noppenfolie antwerpen

Mini rol noppenfolie

AANBIEDING kant en klare rollen noppenfolie voor elke klein verbruiker. Ideaal voor de particulier.

Wij leveren uitsluitend kwaliteits luchtkussenfolie.

De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium. Voordelen minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Ontworpen voor breekbare of zware producten die een lange bewaar- en verzend tijd hebben. Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van cogeëxtrudeerd nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht. Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels.

Noppenfolie goedkoop per rol in de breedtes van 50 of 100 cm met minder lengtes voor de particulier ideaal. Onze luchtkussenfolie ook wel genoemd bubbel plastiek heeft luchtnoppen met een diameter van 10 mm en een hoogte van 4 mm.

AANBIEDING

Vanaf
    Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Bestel

Noppenfolie goedkoop uit voorraad!

Bestelt u eenvoudig hier kant en klare rollen noppenfolie met kortere lengtes.


Rol breedte 50 of 100 cm met 10 of 25 meter op de rol. Ideaal als inpakwerk voor uw verhuizing.

Noppenfolie eenvoudig online bestellen lopende meters van 10 meter of 25 meter in de breedtes van 50, 75 en 100 cm altijd uit voorraad.

Schokwerend: opgebouwd uit talloze luchtnoppen en fungeert daardoor als schok dempende matras dat alle schokken en trillingen opvangt. De bubbel plastic bij ons ook per strekkende meter te bestellen.

Soepel en licht: omsluit en beschermt alle producten. Waterdicht: beschermt uw producten tegen vocht en stof. Transparant, reukloos, chemisch neutraal, geschikt voor levensmiddelen en werkt bovendien als thermische isolatie.

Noppenfolie goedkoop per kant en klare rol te bestellen met minder lopende meters perfect voor elke klein verbruiker of particulier. Uiteraard wordt uw bestelling op rol aan één lopende meters toegezonden.

Rol noppenfolie 50 cm breed / 10 meter lengte € 6,65 / rol

Rol noppenfolie 50 cm breed / 25 meter lengte € 13,65 / rol

Rol noppenfolie 100 cm breed / 10 meter lengte € 10,95 / rol

Rol noppenfolie 100 cm breed / 25 meter lengte € 24,95 / rol

Levering uit voorraad, verzending door geheel België.

Alle prijzen incl. btw