Breedste gamma aan noppenfolie

Voorwaarden

Voorwaarden

Neem onze voorwaarden s.v.p. ten harte. Plezierig winkelen en alvast dank voor uw aankoop.

Verzendkosten binnenland

De standaard verzendkosten voor bestellingen binnen België zijn slechts € 7,95 ongeacht de hoeveelheid! Een volle rol standaard noppenfolie is bij ons altijd met GRATIS VERZENDING binnen geheel België. Noppenfolie-online voor het meest complete assortiment. Verzending geschiedt met name met de pakketdienst van DPD, grotere colli's en pallet met onze vrachtvervoerder Verhaegen. Wanneer u er tijdens het bestelprocedure voor kiest om uw bestelling onder rembours te verzenden brengen wij een toeslag van € 10,- in rekening voor de rembourskosten.

Levertijd

Uw bestelling, mits voor 13:00 besteld, dezelfde werkdag toegezonden en met 1 werkdag afgeleverd mits het bestelde artikel op voorraad is. Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling verzonden nadat uw betaling bij ons binnen is. Wanneer een product onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal de levertijd 5 à 6 werkdagen zijn, echter wij leveren voor 99% uit eigen voorraad.

Wij zullen u zo goed als mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling en onze uiterste best doen om uw bestelling zo snel en nauwkeurig mogelijk uit te leveren. U kunt de status van uw bestelling op elk moment van de dag opvragen per email. Ook wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

Betalingsmethoden

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

BanContact / Mistercash.

De veilige manier van betaling via het internet. Van de meeste Belgische grootbanken. Betaling in uw eigen vertrouwde, veilige bankomgeving. Via een beveiligde verbinding van onze betaalprovider Sisow.

PayPal

International de meest gebruikte betaling methode voor aankopen op het internet. De enigste voorwaarde is dat u een PayPal account heeft. Uw account kan dan gekoppeld zijn aan een bankrekening of een creditcard. Paypal is veilig en snel en biedt zelfs een aankoopbescherming. Wij berekenen 2% toeslag (ongeacht het factuurbedrag) als tegemoetkoming in de PayPal kosten.

Rembours

Kiest u voor de betaalmethode 'Rembours' bij het afronden van uw bestelling, dan betaalt u contant bij aflevering aan de chauffeur. Hiertoe brengen wij een toeslag á € 10,- voor de rembourskosten in rekening.  DPD, die het bezorgen van pakketten voor haar rekening neemt, zal het pakket in de meeste gevallen al de volgende dag bezorgen. Behalve op zaterdag: rembourszendingen worden om veiligheidsredenen niet in het weekend afgeleverd.

Vooraf per bankoverschrijving

Door te kiezen voor de betaalmethode "Vooraf per bank" kunt u de bestelling betalen door het totale bedrag per bank/giro over te schrijven onder vermelding van uw bestelnummer. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden na selectie van de betaalmethode getoond. Overboeken kan via een overschrijvingsformulier of via elektronisch bankieren. Uw bestelling zal ná ontvangst van de betaling direct worden verzonden.

Afhalen

Ook heeft u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen aan onze opslag te Schranshoevebaan 17 te Wommelgem. U kunt hiervoor tijdens onze openingsuren terecht, van 08:00  - 16:30, op vrijdag van 08:00 - 15:00. Indien u wilt afhalen selecteer dan tijdens het bestelproces "betalen bij afhalen", uiteraard vervallen de verzendkosten.

Factuur / E-bill.

Ook kunt u er voor kiezen om achteraf te betalen per bankoverschrijving. Uw bestelling wordt dan (mits voorradig) direct verzonden en u betaalt vervolgens met de per email verkregen E-factuur. Uw betaling dient per omgaande te worden voldaan. Nieuwe (zakelijke) klanten vragen wij de eerste bestelling altijd vooraf te voldoen.

Let op: Wanneer wij uw betaling niet op tijd hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt herinneringskosten in rekening te brengen. Wanneer wij ook na herinnering uw betaling niet ontvangen hebben zullen wij een betalingsvordering indienen bij ons incassobureau. Alle incassokosten zullen vervolgens aan u worden doorberekend.

Garantie

Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht, mits van toepassing. U heeft het wettelijke recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden uw aankoop aan ons te retourneren. Uiteraard mist ongebruikt, compleet en niet beschadigd in alle redelijkheid.

Ruilen en retourneren

Het ruilen van artikelen is toegestaan binnen de wettelijke 14 dagen na aflevering van de goederen. Artikelen dienen in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd. Het terugsturen van artikelen is altijd op eigen kosten tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt. U dient hiervoor het wettelijk verplichte herroepingsformulier te gebruiken. Deze kunt u hier downloaden. Invullen en per email aan ons toezenden.

Annulering van uw bestelling is voor verzending mogelijk zonder opgaaf van redenen.

·         Wanneer u uw bestelling retourneert dan worden de verzendkosten en eventuele rembourskosten bij u in rekening gebracht tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

·         Wanneer wij geen passend product hebben wordt uw geld teruggestort. Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

·         Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. voldoende gefrankeerd aan ons retour. Wij zullen het product dan na vaststelling van het gebrek vervangen. Geef op de factuur duidelijk de reden aan van uw retournering. De originele factuur dient te worden bijgesloten.

Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.

·         Bij rembours leveringen die niet worden opgehaald van het postkantoor worden de rembourskosten plus de kosten voor terugzending naar ons magazijn achteraf bij u in rekening gebracht.

 

Bankgegevens

Wanneer u betaalt per overboeking dan kunt u het orderbedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op rekening:

IBAN rekening; BE75 3631 1939 8451

t.n.v. Packing Support Benelux

 

Maatschappelijke zetel.

Packing Support Benelux

Kevin Artiemeff / Erwin Paauwe

Bergsebaan 89

2960 Sint-Job-in-‘t-Goor

Ondernemings nummer; 0534.399.130