Professionele noppenfolie / rol

Vanaf
    Délai de livraison:In voorraad | Afhalen ook mogelijk
Ajouter au panier
  • Description

Professionele serre noppenfolie als isolatie per volle rol à 50 meter lengte. UV bestending, dikke luchtnoppen.


Email naar: info@packingsupport.be voor groot volume aanvragen.

Professionele serre folie per rol bestellen.

Toepassing van de professionele noppenfolie voor isolatie.

Wij leveren de professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad in alle breedtes. Professionele noppenfolie voor isolatie zoals van uw tuinhuis, schuur, garage, serre of het vorstvrij bewaren van uw kuipplanten, palmen, olijfbomen, isolatie van uw zwembad. Lees hier wat advies om uw tuinkas vorstvrij te houden met noppenfolie. Tevens allerlei industriële toepassingen zoals tijdelijke wanden, vorstbescherming, isoleren van lichtkanalen. Noppenfolie voor isolatie heeft een 31 mm nop in diameter van 12 mm dik tussen de lagen folie in. Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, voor uw inpakwerk of isolatie.

Nederlandse klanten bestellen goedkoper in onze NL-site: http://www.noppenfolie-online.nl/contents/nl/d3_noppenfolie-isolatie.html

Uw serre isoleren tegen de vorst. Noppenfolie als vorstbescherming. Wij leveren de noppenfolie voor isolatie op rollen à 50 meter lengte met breedtes van:

100 cm breed per rol à € 115.

120 cm breed per rol à € 145.

150 cm breed per rol à € 169

200 cm breed per rol à € 219 - voorlopig uitverkocht

250 cm breed per rol à € 279 - voorlopig uitverkocht

300 cm breed per rol à € 395

350 cm breed per rol à OP AANVRAAG

400 cm breed rol à 25 meter OP AANVRAAG

450 cm breed rol à 25 meter à €395

Prijzen zijn inclusief btw, exclusief transportkost

De levering gebeurt met de eigen transportdienst (dus geen pakketpost).

Het met noppenfolie isoleren van uw serre zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de vorst buiten tevens bespaart u hiermee op de verwarmingskosten. De investering van de noppenfolie is dan ook zo terug verdient. Als u een glazen serre heeft, raden wij het gebruik van onze 3-laags professionele noppenfolie aan. Deze noppenfolie bevat talloze luchtbellen. Elke luchtbel (= nop met 31 mm doorsnede) zit gevangen tussen 3 lagen folie. Deze stilstaande lucht zorgt voor prima isolatie. Naast een uitstekende isolatie biedt deze folie eveneens het voordeel dat de hoeveelheid licht dat de planten bereikt, haast niet verminderd wordt. Noppenfolie houdt slechts 15% licht tegen. Wij leveren uitsluitend UV – bestendige noppenfolie voor isolatie. Let hierop bij het vergelijken met aanbieders elders, aangezien niet UV bestendige noppenfolie in korte tijd broos wordt en als papier uiteenvalt.

De noppenfolie kan heel eenvoudig aangebracht en verwijderd worden met behulp van snapshots / fix-clips. Deze bevestigingen kunnen met een halve draai in het aluminium profiel bevestigd worden. De noppenfolie zit dan tegen de roedes aan, hierdoor heeft u tussen het glas en de noppenfolie nog een noodzakelijke luchtspouw van een 2/3 cm welke eveneens voor een extra isolatielaag zorgt = want stilstaande lucht. Nadeel van de fix-clips is dat de noppenfolie beschadigd en het lastig is om het volgend seizoen de folie op exact dezelfde plek te krijgen. Om die reden bieden wij ook een start set aan van een vol kern UV bestendige nylon draad met doekknijpers. U bevestigd horizontaal boven en onder in uw kas de nylondraad aan. De noppenfolie slaat u hieromheen en met de doekknijpers maakt u deze vast. In het voorjaar kunt u de noppenfolie erg eenvoudig weer verwijderen.

Sla de noppenfolie goed opgevouwen DONKER op en u kunt het volgende winterseizoen de folie nogmaals gebruiken.

Voordelen van isolatie noppenfolie om uw serre vorstvrij te houden:

  • Jaar na jaar herbruikbaar
  • Eenvoudig aan te brengen aan de binnenkant van uw serre.
  • Houdt de serre vorstvrij.
  • Besparing op de verwarmingskosten.
  • Beschermt uw planten tegen vrieskou en vorst.
  • Lage investering