Beschermhoes

Nieuw
    Délai de livraison:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Ajouter au panier
  • Description

Reflecterende beschermhoes voor een langere levensduur van uw zwembad noppenfolie. Bescherm uw zwembad noppenfolie tegen de UV stralen van de zon.

Per lopende meter van de rol in 100 cm breed te bestellen. Passend voor elke breedte maat folie en/of oprolsysteem.

Beschermhoes

voor uw zwembad noppenfolie optimaal te beschermen tegen oververhitting en de UV straling. Verleng de levensduur van uw zomerzeil.

Uw zwembad noppenfolie, wanneer deze niet op het water ligt, is door de UV stralen van de zon aan slijtage onderhevig. Enerzijds vanwege de UV straling, anderzijds omdat de folie té warm zal worden.

Wij bieden een reflecterende beschermhoes aan welke gebruikt kan worden om het zwembad noppenfolie te beschermen tegen schade van de zon. De voordelen van deze beschermhoes zijn;

  • Het reduceert de temperatuur van een opgerolde zwembad folie met meer dan 30 graden celsius.
  • Het verlengt de levensduur van de folie wanneer deze niet op het water ligt.
  • Leverbaar in een praktische maat van 100 cm breed van de rol
  • Kies zelf de gewenste lengte welke nodig is voor uw rolbreedte.

Zwembad noppenfolie is gemaakt om warmte verlies tegen te gaan wanneer deze op het water van uw zwembad drijft, de temperatuur van de folie zal dan beperkt zijn. Echter wanneer het noppenfolie van het water af is en bijvoorbeeld opgerold op het oprolysteem zit zal door de zonneschijn op de folie de temperatuur oplopen in het materiaal. Gevolg hiervan is dat dit kan leidden tot versnelde afbraak van de noppenfolie en op den duur broosheid of zelfs vervorming veroorzaakt. Aanbevolen is daarom deze hoes.

De reflecterende beschermhoes is een 300 micron dik materiaal wat uit twee lagen bestaat. De binnenste laag is een ondoorzichtige, zwarte laag waar geen zon doorheen komt. De buitenste laag is een reflecterende lichtblauwe laag die zonlicht zal weerkaatsen. Hierdoor zal de temperatuur in het zwembad noppenfolie niet oplopen, maar juist beperkt blijven.