Magazijn opruiming

Vanaf slechts
    Délai de livraison:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Ajouter au panier
  • Description

Diverse restant stroken en zwembad zeilen in de aanbieding. Op = Op. Zwembad noppenfolie in diverse maatvoeringen.

OP = OP

Wij hebben ons magazijn opgeruimd en hebben diverse restant stroken zwembad noppenfolie en zelfs complete zwembad zeilen over van afgelopen zomer.

Alles van afgelopen en huidig seizoen, overcompleet, doch voor de juiste gebruiker nog prima bruikbaar. Goedkope stroken zwembad noppenfolie voor uw Intex kinderbadje. Of voor de hobbyist die zelf aan de slag gaat. Uiteraard is het zwembad noppenfolie ook prima bruikbaar voor andere doeleinden, denkt u daarbij aan het verpakken van fragile voorwerpen voor verzendingen of het isoleren van de kuip van een jaccuzi!

Zwembad noppenfolie in de aanbieding in diverse maatvoeringen! Alles een 400 of 500 micron dikte. Restant stroken van afgelopen seizoen. Of zwembad zeilen die uiteindelijk niet door klanten zijn afgenomen!

ZELFS RESTANTEN GEO BUBBEL FOLIE - KNIP RESTANTEN.

Profiteer ervan. Let wel het is wat het is, er wordt niets aan geknipt of veranderd. U bestelt het zwembad noppenfolie exact zoals de maat erbij staat. Keuze in de kleuren blauw of zwart in de staat zoals het is, soms met rafels maar doch bruikbaar. Sommige stroken hebben een lasnaad hetzij in de lengte soms in de breedte.