professionele isolatie noppenfolie

Professionele isolatie noppenfolie

Professionele UV bestendige serre bubbel folie / noppenfolie / isolatie noppenfolie

Professionele noppenfolie UV bestendig.

Wij leveren professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad. Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, ook voor isolatie, UV bestendige serre bubbel folie. Per volle rol of per lopende meter.

Professionele noppenfolie eenvoudig online te bestellen per volle rol á 50 meter lengte of per lopende meter altijd op voorraad in 120,150,200,250, en 300 cm breedte. Bredere maatvoering in 350, 400 en 450 cm breedte op aanvraag. Professionele noppenfolie bij ons ook per lopende meter te bestellen. Isolatie met noppenfolie voor uw serre, vijver, tuinhuis, schuur en meer.

Professionele kwaliteit noppenfolie. Wij leveren uitsluitend UV bestendige serre folie.

Wij leveren uitsluitend nylon versterkte noppenfolie. De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium. Voordelen zijn minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van cogeëxtrudeerd nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht. Wanneer de noppenfolie niet wordt gebruikt en donker wordt opgeslagen gaat deze enkele winter seizoenen mee!

Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels.

3-laags dik, 31 mm nop (= diameter van de noppen) en 12 mm dik, maar liefste 150 my dik folie! De luchtnoppen zitten gesloten tussen dubbele laag folie. Optimale isolatie tegen een geringe investering.

Toepassing van de professionele noppenfolie voor isolatie, voor zowel hobby doeleinden uw glazen serre, vijver, garage, tuinhuis, kuipplanten, alsmede bouw doeleinden.

Professionele noppenfolie / rol

Vanaf
Bestel
  Levertijd:In voorraad | Afhalen ook mogelijk

Professionele serre noppenfolie als isolatie per volle rol à 50 meter lengte. UV bestending, dikke luchtnoppen.


Email naar: info@packingsupport.be voor groot volume aanvragen.

Professionele serre folie per rol bestellen.

Toepassing van de professionele noppenfolie voor isolatie.

Wij leveren de professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad in alle breedtes. Professionele noppenfolie voor isolatie zoals van uw tuinhuis, schuur, garage, serre of het vorstvrij bewaren van uw kuipplanten, palmen, olijfbomen, isolatie van uw zwembad. Lees hier wat advies om uw tuinkas vorstvrij te houden met noppenfolie. Tevens allerlei industriële toepassingen zoals tijdelijke wanden, vorstbescherming, isoleren van lichtkanalen. Noppenfolie voor isolatie heeft een 31 mm nop in diameter van 12 mm dik tussen de lagen folie in. Noppenfolie ook genoemd luchtkussen folie, bubbeltjes plastic, voor uw inpakwerk of isolatie.

Nederlandse klanten bestellen goedkoper in onze NL-site: http://www.noppenfolie-online.nl/contents/nl/d3_noppenfolie-isolatie.html

Uw serre isoleren tegen de vorst. Noppenfolie als vorstbescherming. Wij leveren de noppenfolie voor isolatie op rollen à 50 meter lengte met breedtes van:

100 cm breed per rol à € 115.

120 cm breed per rol à € 145.

150 cm breed per rol à € 169

200 cm breed per rol à € 219 - voorlopig uitverkocht

250 cm breed per rol à € 279 - voorlopig uitverkocht

300 cm breed per rol à € 395

350 cm breed per rol à OP AANVRAAG

400 cm breed rol à 25 meter OP AANVRAAG

450 cm breed rol à 25 meter à €395

Prijzen zijn inclusief btw, exclusief transportkost

De levering gebeurt met de eigen transportdienst (dus geen pakketpost).

Het met noppenfolie isoleren van uw serre zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de vorst buiten tevens bespaart u hiermee op de verwarmingskosten. De investering van de noppenfolie is dan ook zo terug verdient. Als u een glazen serre heeft, raden wij het gebruik van onze 3-laags professionele noppenfolie aan. Deze noppenfolie bevat talloze luchtbellen. Elke luchtbel (= nop met 31 mm doorsnede) zit gevangen tussen 3 lagen folie. Deze stilstaande lucht zorgt voor prima isolatie. Naast een uitstekende isolatie biedt deze folie eveneens het voordeel dat de hoeveelheid licht dat de planten bereikt, haast niet verminderd wordt. Noppenfolie houdt slechts 15% licht tegen. Wij leveren uitsluitend UV – bestendige noppenfolie voor isolatie. Let hierop bij het vergelijken met aanbieders elders, aangezien niet UV bestendige noppenfolie in korte tijd broos wordt en als papier uiteenvalt.

De noppenfolie kan heel eenvoudig aangebracht en verwijderd worden met behulp van snapshots / fix-clips. Deze bevestigingen kunnen met een halve draai in het aluminium profiel bevestigd worden. De noppenfolie zit dan tegen de roedes aan, hierdoor heeft u tussen het glas en de noppenfolie nog een noodzakelijke luchtspouw van een 2/3 cm welke eveneens voor een extra isolatielaag zorgt = want stilstaande lucht. Nadeel van de fix-clips is dat de noppenfolie beschadigd en het lastig is om het volgend seizoen de folie op exact dezelfde plek te krijgen. Om die reden bieden wij ook een start set aan van een vol kern UV bestendige nylon draad met doekknijpers. U bevestigd horizontaal boven en onder in uw kas de nylondraad aan. De noppenfolie slaat u hieromheen en met de doekknijpers maakt u deze vast. In het voorjaar kunt u de noppenfolie erg eenvoudig weer verwijderen.

Sla de noppenfolie goed opgevouwen DONKER op en u kunt het volgende winterseizoen de folie nogmaals gebruiken.

Voordelen van isolatie noppenfolie om uw serre vorstvrij te houden:

 • Jaar na jaar herbruikbaar
 • Eenvoudig aan te brengen aan de binnenkant van uw serre.
 • Houdt de serre vorstvrij.
 • Besparing op de verwarmingskosten.
 • Beschermt uw planten tegen vrieskou en vorst.
 • Lage investering

Serre folie per lopende meter

Vanaf
Bestel
  Levertijd:Voor 13:00 besteld volgende werkdag in huis

Serrefolie voor isolatie. Wij leveren de professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad in alle breedtes óók per lopende meter te bestellen.

Email naar; info@packingsupport.be voor groot volume aanvragen.

Professionele noppenfolie voor isolatie / serre folie UV bestendige isolatie noppenfolie per lopende meter te bestellen. Prijzen als volgt per lengte meter!

Breedte 120 cm per m1 € 4,95

Breedte 150 cm per m1 € 5,45

Breedte 200 cm per m1 € 5,95

Breedte 250 cm per m1 € 6,45

Breedte 300 cm per m1 € 9,50

Breedte 350 cm per m1 op aanvraag - geen voorraad

Breedte 400 cm per m1 op aanvraag - geen voorraad

Breedte 450 cm per m1 op aanvraag - geen voorraad

Prijzen inclusief btw. Uiteraard krijgt u uw bestelling aan één stuk geleverd.

Wij leveren de professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad in alle breedtes óók per lopende meter te bestellen. Professionele noppenfolie voor isolatie zoals van uw tuinhuis, schuur, garage, serre of het vorstvrij bewaren van uw kuipplanten, palmen, olijfbomen, isolatie van uw zwembad. Lees hier wat advies om uw tuinkas vorstvrij te houden met noppenfolie. Tevens allerlei industriële toepassingen zoals tijdelijke wanden, vorstbescherming, isoleren van lichtkanalen. Noppenfolie voor isolatie heeft een 31 mm nop in diameter van 12 mm dik tussen twee dubbele lagen folie in. Noppenfolie ook genoemd serre folie, noppenfolie voor isolatie, 3-laags luchtkussenfolie ook per lopende meter te bestellen.

3-laags dik, 31 mm nop (= diameter van de noppen) en 12 mm dik, maar liefste 150 my dik folie!

Uw serre isoleren tegen de vorst. Noppenfolie als vorstbescherming.

Het met noppenfolie isoleren van uw serre zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de vorst buiten tevens bespaart u hiermee op de verwarmingskosten. De investering van de noppenfolie is dan ook zo terug verdient. Als u een glazen serre heeft, raden wij het gebruik van onze 3-laags professionele noppenfolie aan. Deze noppenfolie bevat talloze luchtbellen. Elke luchtbel (= nop met 31 mm doorsnede) zit gevangen tussen 3 lagen folie. Deze stilstaande lucht zorgt voor prima isolatie. Naast een uitstekende isolatie biedt deze folie eveneens het voordeel dat de hoeveelheid licht dat de planten bereikt, haast niet verminderd wordt. Noppenfolie houdt slechts 15% licht tegen. Wij leveren uitsluitend UV – bestendige noppenfolie voor isolatie. Let hierop bij het vergelijken met aanbieders elders, aangezien niet UV bestendige noppenfolie in korte tijd broos wordt en als papier uiteenvalt.

Bevestigingsmateriaal

Slechts
Bestel
  Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Voor bevestiging van de serre folie in uw serre / tuinkas bestelt u hier handige fixclips of doekknijpers mee.
Handig om mee te bestellen divers bevestigingsmateriaal voor de isolatie serre noppenfolie.
FIXCLIPS / SNAPPERS. Voor de meeste standaard tuinkas voldoende om de noppenfolie te bevestigen langs de gevels. Snappers / snapshots / fix clips. De noppenfolie kunt u eenvoudig bevestigen door de fix clips met een halve draai in de aluminium roede van uw tuinkas te draaien. In het voorjaar kunt u de noppenfolie weer eenvoudig verwijderen. Onze prijs per grip zakje van 50 stuks € 9,95
ATLASDRAAD.DOEKKLEMMETJE / doek knijpers.STARTPAKKET; 30 meter Atlasdraad met 40 doekknijpers Voor de bevestiging van de noppenfolie in kas, serre, tuinkas, tunnel, schuur, dak etc. is Atlasdraad uitermate geschikt. Atlasdraad is een volkern nylondraad van 2,2 mm dikte. Bestand tegen warmte, licht, chemische middelen. Aanmerkelijk lichter dan staaldraad en eenvoudig te bevestigen. Kan altijd blijven zitten want het is UV bestendig. De noppenfolie kunt u om de draad heen slaan en eenvoudig met een doekklemmetje vastmaken. Onze prijs voor Atlasdraad per 30 meter € 9,95. Speciale kunststof doekknijpers i.c.m. met draad te gebruiken ideaal voor bevestiging van de noppenfolie in uw tuinkas of onder het dak van de ruimte welke u wilt isoleren. UV-bestendig. Slechts € 2,50 / 40 stuks. voor slechts € 11,-  

Dubbel gelamineerd

Per rol slechts
Bestel
  Levertijd:Voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden

Rol aluminium noppenfolie 25 meter op de rol met aan weerszijden een alu laag. Dubbele laag noppen.

Aluminium noppenfolie of te wel noppenfolie met een gemetalliseerde laag, thermische noppenfolie die prima geschikt is als isolatiemateriaal. In deze rubriek bestelt u onze aluminium noppenfolie dubbel gelamineerd met een  PE coating wat corrosie van de aluminium laag voorkomt daardoor een langere levensduur.

Deze aluminium noppenfolie bevat aan weerszijden een alu laag en in het midden een dubbele laag noppen. Voor een optimaal isolatie van allerlei doeleinden.

Verkrijgbaar in een breedte van 125 cm per volle rol á 25 meter lengte en voor slechts € 159,95 inclusief btw.

Nieuw! Ook verkrijgbaar met breedte van 150 cm per volle rol à 25 meter lengte voor slechts €199,95 inclusief btw.

De levering gebeurt met de transportdienst (dus geen pakketpost).

Schuimfolie met aluminium

Rol 30 m²
Bestel
  Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden

Schuimfolie ook leverbaar in een 4 mm dikte met aan beide zijde gelamineerd met een aluminium laag.

Ideale isolatie voor elke doe-het-zelver met de bouw van een camper - uw (wintervaste) voortent - chalet en meer.

Prijs per rol 120 cm - 25 meter! Slechts € 89,95.


Schuimfolie ook wel genoemd foam of foam folie of pe mousse. Leverbaar in een 4 mm dikte met aan beide zijde gelamineerd met een aluminium laag. Optimale isolatie. Ideaal product voor de bouw van een camper - isoleren van uw stacaravan of chalet en isoleren van uw (wintervaste) voortent.

Dit isolatie product behoudt ten alle tijden de kanaaltjes met stilstaande lucht = isoleren.

Gelamineerd schuimfoam of schuimfolie is perfect bruikbaar als toepassing voor isolatie. Geschikt als ondervloer / isolatie onder uw vloer. Schuimfolie heeft een isolerend effect en groot voordeel is de geringe dikte. Schuimfolie als ondervloer, foam als ondervloer ideaal onder uw laminaat.

Uitermate geschikt en veelal toegepast om uw camper / caravan / winterplaats te voorzien van extra isolatie. Voordeel t.o.v. de noppenfolie is meer elastisch, neemt gemakkelijk de vorm aan en behoudt langer de stilstaande lucht. De foam heeft een gesloten celstructuur waarin ten ale tijden de lucht blijft gevangen. De aluminium laag aan beide zijden zorgt voor weerkaatsing van de stralingswarmte en geeft een prima isolatie.

Dit thermisch isolatiemateriaal wordt tevens toegepast voor isolatie in de industrie, denkt u aan isoleren van warmte pijpen, isoleren van motoren, dakisolatie en meer.

Eveneens bruikbaar om de zijkanten van uw jacuzzi binnenin te isoleren, aanbrengen. Minder warmteverlies en daardoor lagere stookkosten.

Schuimfolie biedt door haar isolerende eigenschappen een veilige bescherming. De schuimfolie is heel licht, waterafstotend en scheurbestendig.

Bij ons uitsluitend leverbaar in de extra dikte van 4 mm en een breedte maat van 120 cm.

Per rol te bestellen, rol lengte 25 meter 89,95 incl. btw