Schuimfolie met aluminium

Rol 30 m²
    Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Schuimfolie ook leverbaar in een 4 mm dikte met aan beide zijde gelamineerd met een aluminium laag.

Ideale isolatie voor elke doe-het-zelver met de bouw van een camper - uw (wintervaste) voortent - chalet en meer.

Prijs per rol 120 cm - 25 meter! Slechts € 89,95.


Schuimfolie ook wel genoemd foam of foam folie of pe mousse. Leverbaar in een 4 mm dikte met aan beide zijde gelamineerd met een aluminium laag. Optimale isolatie. Ideaal product voor de bouw van een camper - isoleren van uw stacaravan of chalet en isoleren van uw (wintervaste) voortent.

Dit isolatie product behoudt ten alle tijden de kanaaltjes met stilstaande lucht = isoleren.

Gelamineerd schuimfoam of schuimfolie is perfect bruikbaar als toepassing voor isolatie. Geschikt als ondervloer / isolatie onder uw vloer. Schuimfolie heeft een isolerend effect en groot voordeel is de geringe dikte. Schuimfolie als ondervloer, foam als ondervloer ideaal onder uw laminaat.

Uitermate geschikt en veelal toegepast om uw camper / caravan / winterplaats te voorzien van extra isolatie. Voordeel t.o.v. de noppenfolie is meer elastisch, neemt gemakkelijk de vorm aan en behoudt langer de stilstaande lucht. De foam heeft een gesloten celstructuur waarin ten ale tijden de lucht blijft gevangen. De aluminium laag aan beide zijden zorgt voor weerkaatsing van de stralingswarmte en geeft een prima isolatie.

Dit thermisch isolatiemateriaal wordt tevens toegepast voor isolatie in de industrie, denkt u aan isoleren van warmte pijpen, isoleren van motoren, dakisolatie en meer.

Eveneens bruikbaar om de zijkanten van uw jacuzzi binnenin te isoleren, aanbrengen. Minder warmteverlies en daardoor lagere stookkosten.

Schuimfolie biedt door haar isolerende eigenschappen een veilige bescherming. De schuimfolie is heel licht, waterafstotend en scheurbestendig.

Bij ons uitsluitend leverbaar in de extra dikte van 4 mm en een breedte maat van 120 cm.

Per rol te bestellen, rol lengte 25 meter 89,95 incl. btw