Serre folie per lopende meter

Vanaf
    Levertijd:Voor 13:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Serrefolie voor isolatie. Wij leveren de professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad in alle breedtes óók per lopende meter te bestellen.

Email naar; info@packingsupport.be voor groot volume aanvragen.

Professionele noppenfolie voor isolatie / serre folie UV bestendige isolatie noppenfolie per lopende meter te bestellen. Prijzen als volgt per lengte meter!

Breedte 120 cm per m1 € 4,95

Breedte 150 cm per m1 € 5,45

Breedte 200 cm per m1 € 5,95

Breedte 250 cm per m1 € 6,45

Breedte 300 cm per m1 € 9,50

Breedte 350 cm per m1 op aanvraag - geen voorraad

Breedte 400 cm per m1 op aanvraag - geen voorraad

Breedte 450 cm per m1 op aanvraag - geen voorraad

Prijzen inclusief btw. Uiteraard krijgt u uw bestelling aan één stuk geleverd.

Wij leveren de professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad in alle breedtes óók per lopende meter te bestellen. Professionele noppenfolie voor isolatie zoals van uw tuinhuis, schuur, garage, serre of het vorstvrij bewaren van uw kuipplanten, palmen, olijfbomen, isolatie van uw zwembad. Lees hier wat advies om uw tuinkas vorstvrij te houden met noppenfolie. Tevens allerlei industriële toepassingen zoals tijdelijke wanden, vorstbescherming, isoleren van lichtkanalen. Noppenfolie voor isolatie heeft een 31 mm nop in diameter van 12 mm dik tussen twee dubbele lagen folie in. Noppenfolie ook genoemd serre folie, noppenfolie voor isolatie, 3-laags luchtkussenfolie ook per lopende meter te bestellen.

3-laags dik, 31 mm nop (= diameter van de noppen) en 12 mm dik, maar liefste 150 my dik folie!

Uw serre isoleren tegen de vorst. Noppenfolie als vorstbescherming.

Het met noppenfolie isoleren van uw serre zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de vorst buiten tevens bespaart u hiermee op de verwarmingskosten. De investering van de noppenfolie is dan ook zo terug verdient. Als u een glazen serre heeft, raden wij het gebruik van onze 3-laags professionele noppenfolie aan. Deze noppenfolie bevat talloze luchtbellen. Elke luchtbel (= nop met 31 mm doorsnede) zit gevangen tussen 3 lagen folie. Deze stilstaande lucht zorgt voor prima isolatie. Naast een uitstekende isolatie biedt deze folie eveneens het voordeel dat de hoeveelheid licht dat de planten bereikt, haast niet verminderd wordt. Noppenfolie houdt slechts 15% licht tegen. Wij leveren uitsluitend UV – bestendige noppenfolie voor isolatie. Let hierop bij het vergelijken met aanbieders elders, aangezien niet UV bestendige noppenfolie in korte tijd broos wordt en als papier uiteenvalt.